Inschrijvingen leden 2018-2019

Beste ouders,

Drie jaar geleden werden we tijdens onze startdag onverwachts overspoeld door een enorme massa nieuwe leden die graag bij onze jongste tak, de kapoenen, wouden komen. Hierdoor waren we spijtig genoeg genoodzaakt om na de startdag al een ledenstop in te voeren. Zo een situatie willen we ook dit jaar absoluut vermijden. Om ons goed voor te bereiden, werken we dit jaar via een online inschrijvingssysteem voor de kapoenen (1e – 2e leerjaar) en wolfjes (3e – 4e leerjaar). Op deze manier hebben we -voor het scoutsjaar start- al een goed overzicht op de hoeveelheid kindjes die graag naar de scouts willen komen. Zo kunnen we beter anticiperen op de hoeveelheden nieuwe leden. Leden die reeds ingeschreven zijn bij ons, moeten deze procedure niet doorlopen.

Indien jullie graag jouw kindje wensen in te schrijven, kan dit via volgende link: https://goo.gl/forms/ml3x3fe6K19iFeY42

Indien jullie nog bijkomstige vragen hebben, horen wij deze graag!

Met vriendelijke groeten,
De groepsleiding