Algemeen

In het algemene nieuws verschijnen nieuwsberichten voor alle takken, aankondigingen van evenementen en externe communicaties.

Kampinschrijvingensmomenten

Kampinschrijvingensmomenten

Beste ouders,

Jullie gaven al aan de takleiding door of je zoon/dochter meegaat op kamp. Om de inschrijving officieel te maken organiseren we, net zoals vorig jaar twee kampinschrijvingensmomenten, op 18 mei en op 15 juni. Om te beginnen wordt er een inleidende PowerPointpresentatie gegeven. Nadien volgt er een moment om de leden officieel in te schrijven voor het kamp. Dit is ook de ideale moment om met de leiding te praten. Er wordt een hapje en drankje aangeboden!

– Op 18 mei: van 19 uur tot 20 uur.
– Op 15 juni: van 20 uur tot 21 uur.

Indien je nog niet hebt laten weten aan de takleiding dat je kind meegaat op kamp, doe dat dan zo snel mogelijk !Graag zouden we op voorhand weten of iedereen aanwezig kan zijn op één van deze momenten. We zouden het appreciëren moesten jullie één van deze twee momenten komen. Via deze link kan je laten weten of je al dan niet kan komen: https://forms.gle/nG8qWTJs7gdF7Nyh7
Indien jullie niet aanwezig kunnen zijn op één van deze momenten, komt de leiding thuis langs om je zoon/dochter in te schrijven. Indien er nog vragen zijn, kunnen jullie deze mailen naar: groepsleiding@scoutsjuventa.be

Een stevige linker,
De groepsleiding

Siska,Ciska, Arno en Sofie