JIN BBQ

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Naar jaarlijkse gewoonte houden de Jins, onze oudste leden, Jincafé en barbecue. Voor het jincafé zijn jullie al welkom vanaf 13u30, onze barbecue begint iets na 17u, vlak na de vergadering.

Om er zeker van te zijn dat we genoeg eten voorzien voor iedereen die wil blijven eten, werken we met reservaties. Een kleine portie (2 stukken vlees) kost 11 euro, een gewone portie (3 stukken vlees) kost 13 euro en een grote portie (4 stukken vlees) komt op 15 euro.

In elke formule zit onze aperitief Juventa of fruitsap en is het groentebuffet “à volonté”. Voor elke portie mag je zelf je vlees kiezen. Jullie kunnen kiezen uit een ribbetje, een worst, een brochette, een balletjesbrochette (NIEUW!) en een kippenbil. We vragen wel om jullie keuze op voorhand al bij de reservatie mee te sturen zodat we de juiste hoeveelheden kunnen bestellen.

Reserveren doe je zo snel mogelijk door volgend formulier in te vullen ten laatste tegen zondag 1 september: https://forms.gle/o4MXAFwNP9pXJTTTA

Indien er nog vragen of opmerkingen zijn, mag je ons altijd een mailtje sturen.

Tot zondag 8 september!

Gegrilde groetjes,