Scouting on hold!

Beste ouders

Vandaag is door Scouts en Gidsen Vlaanderen beslist om de werking in rust te zetten tot 8 juni vanwege het coronavirus. Dit betekent dat we momenteel terug vergaderingen zouden mogen organiseren. Wij beslissen als leiding om dit NIET te doen. De regels houden namelijk in dat er maximaal 20 leden per tak aanwezig mogen zijn en dat de takken die ouder dan 12 jaar zijn, een mondmasker moeten dragen. Dit lijkt ons niet eerlijk omdat we kinderen zouden moeten weigeren of groepen moeten splitsen tijdens een vergadering.

Het lijkt ons dat ook aangenamer om als leidingsploeg alles op alles te zetten om er een spetterend kamp van te maken. Hopelijk zien we jullie allemaal snel terug op kamp!

Een stevige elleboog
De groespleiding