Kamp

De belangrijkste data in het scoutsjaar vind je hier! Dit zijn natuurlijk de kampdata. Hou alvast deze periode vrij want het kamp wil je zeker niet missen!

De kampdata voor 2017:

• Grootkamp: (Akabe), Bevers, Jong-givers, Givers, Jins: donderdag 21 juli tot zondag 31 juli
  • Kleinkamp: Kapoenen, Wolfjes, Akabe: zondag 24 juli tot zondag 31 juli

We verzamelen om 8u10 op het Mieregemplein. Voor groot kamp is dit op 21 juli en voor klein kamp is dit op 24 juli. De terugkomst is gepland op 31 juli. Het richtuur is 16u à 17u, echter kunnen we moeilijk zeggen wanneer we zullen aankomen aangezien dit afhankelijk is van het verkeer en hoe snel we kunnen opruimen.

De locatie van dit jaar:

• Grootkamp:
    TBA
  • Kleinkamp:
    TBA

Wanneer je een kaartje stuurt, vergeet dan zeker niet om de naam, tak en “Scouts Juventa Merchtem” er bij te vermelden!

Bijvoorbeeld, als je naar de kapoen Thomas Peeters wil sturen, schrijf je het volgende op de enveloppe;

Thomas Peeters – Kapoenen
Scouts Juventa Merchtem
Straat + Straatnummer
Postcode + Gemeente

Bagage

De bagage van de leden mogen op zaterdag 16 juli tussen 17u en 19u aan de scoutslokalen worden geleverd. Indien dit echt niet mogelijk is, kan de bagage ook met de bus worden meegegeven. Maar laat dit dan op voorhand weten aan de leiding van jouw kind(eren)!

Het kamp zal elk jaar in deze periode vallen, dus je kan ze meteen aankruisen op de volgende jaarkalenders. Mocht er toch om een of andere reden het kamp toch in een andere periode vallen zal dit tijdig gemeld worden.