Algemeen

In het algemene nieuws verschijnen nieuwsberichten voor alle takken, aankondigingen van evenementen en externe communicaties.

Kampinschrijvingensmomenten

Kampinschrijvingensmomenten

Beste ouders,

Jullie gaven al aan de takleiding door of je zoon/dochter meegaat op kamp. Om de inschrijving officieel te maken organiseren we, net zoals vorig jaar twee kampinschrijvingensmomenten, op 18 mei en op 15 juni. Om te beginnen wordt er een inleidende PowerPointpresentatie gegeven. Nadien volgt er een moment om de leden officieel in te schrijven voor het kamp. Dit is ook de ideale moment om met de leiding te praten. Er wordt een hapje en drankje aangeboden!

– Op 18 mei: van 19 uur tot 20 uur.
– Op 15 juni: van 20 uur tot 21 uur.

Indien je nog niet hebt laten weten aan de takleiding dat je kind meegaat op kamp, doe dat dan zo snel mogelijk !Graag zouden we op voorhand weten of iedereen aanwezig kan zijn op één van deze momenten. We zouden het appreciëren moesten jullie één van deze twee momenten komen. Via deze link kan je laten weten of je al dan niet kan komen: https://forms.gle/nG8qWTJs7gdF7Nyh7
Indien jullie niet aanwezig kunnen zijn op één van deze momenten, komt de leiding thuis langs om je zoon/dochter in te schrijven. Indien er nog vragen zijn, kunnen jullie deze mailen naar: groepsleiding@scoutsjuventa.be

Een stevige linker,
De groepsleiding

Siska,Ciska, Arno en Sofie

Verder lezen »
Flappen spaaractie van Joyvalle

Flappen spaaractie van Joyvalle

Dag iedereen,

Ook Scouts juventa Merchtem doet dit jaar weer mee met de flappenspaaractie van Joyvalle. Hoe meer flapjes, hoe meer melk we kunnen drinken op kamp! 

Sparen jullie mee voor ons? 
10 houten flapjes = 1L Joyvalle gratis

Jullie kunnen deze altijd binnenbrengen bij de leiding van Scouts juventa Merchtem!

Verder lezen »
Spaghettiweekend

Spaghettiweekend

Het niet-te-missen jaarlijkse Spaghettiweekend van Scouts Juventa Merchtem. Vrijdag 5 april en zaterdag 6 april van 18 tot 22u. Verwen jezelf met onze klassiekers: spaghetti bolognaise, carbonara, gegrillde groenten of trio di pasta. Voor de echte lekkerbekken zijn er ook weer huisgemaakte desserts en limoncello!

Verder lezen »
Inschrijvingen leden 2018-2019

Inschrijvingen leden 2018-2019

Beste ouders,

Drie jaar geleden werden we tijdens onze startdag onverwachts overspoeld door een enorme massa nieuwe leden die graag bij onze jongste tak, de kapoenen, wouden komen. Hierdoor waren we spijtig genoeg genoodzaakt om na de startdag al een ledenstop in te voeren. Zo een situatie willen we ook dit jaar absoluut vermijden. Om ons goed voor te bereiden, werken we dit jaar via een online inschrijvingssysteem voor de kapoenen (1e – 2e leerjaar) en wolfjes (3e – 4e leerjaar). Op deze manier hebben we -voor het scoutsjaar start- al een goed overzicht op de hoeveelheid kindjes die graag naar de scouts willen komen. Zo kunnen we beter anticiperen op de hoeveelheden nieuwe leden. Leden die reeds ingeschreven zijn bij ons, moeten deze procedure niet doorlopen.

Indien jullie graag jouw kindje wensen in te schrijven, kan dit via volgende link: https://goo.gl/forms/ml3x3fe6K19iFeY42

Indien jullie nog bijkomstige vragen hebben, horen wij deze graag!

Met vriendelijke groeten,
De groepsleiding
Thomas- Lisa- Siska- Sofie

Verder lezen »